Baggrund Epi-Care mobile.jpg
Sådan virker Epi-Care 3000.jpg
kontakt Danish-Care.jpg
Baggrund Epi-Care mobile.jpg

Epi-Care mobile: med overalt


Epi-Care mobile er en lille epilepsialarm du kan have med overalt. Hele døgnet.

Se videoen om Epi-Care mobile

SCROLL DOWN

Epi-Care mobile: med overalt


Epi-Care mobile er en lille epilepsialarm du kan have med overalt. Hele døgnet.

Se videoen om Epi-Care mobile

Epi-Care mobile

Epi-Care mobile er den epilepsialarm, der giver mest frihed. Det eneste den består af, er en smartphone og en sensor på størrelse med et armbåndsur. Resultatet er en epilepsialarm, du kan bruge indendørs, og udendørs, både i vågne timer og under søvn.

Epi-Care mobile virker på tonisk-kloniske anfald.

Epi-Care mobile er forbundet til en app på en smartphone, som hele tiden analyserer sensorens bevægelser. Hvis Epi-Care mobile genkender et epileptisk anfald, sender den straks et alarmkald via telefonen. I en medfølgende sms oplyses samtidigt GPS-koordinaterne for, hvor brugeren befinder sig under anfaldet.

Epi-Care mobile er den eneste epilepsialarm der kombinerer moderne smartphones med vores klinisk testede Epi-Care teknologi.

Hvis du vil et hurtigt overblik over den kliniske test, har vi skrevet en dansk artikel om resultaterne og forskningen her.
Din lokale Kommune kan i nogle tilfælde bevilge en alarm som et hjælpemiddel efter servicelovens §112. Læs mere om bevilling af hjælpemidler her

Bemærk at Epi-Care mobile kun virker på smartphones, der bruger styresystemet android. Vi kan leverer Epi-Care mobile inklusive en Lenovo B android smartphone, men der er også mulighed for at du kan have app’en på din egen androidtelefon. Kontakt os, og hør om det er muligt.

Epi-Care mobile leveres uden SIM-kort.

Sådan virker Epi-Care 3000.jpg

Sådan virker Epi-Care mobile


Epi-Care mobile mindsker risikoen for uopdagede tonisk-kloniske anfald

Sådan virker Epi-Care mobile


Epi-Care mobile mindsker risikoen for uopdagede tonisk-kloniske anfald

 Det er nemt at indstille Epi-Care mobile. Det sker på telefonen. Kan du bruge en smartphone, vil det være let og naturligt at indstille Epi-Care mobile.

1: Indtast forskellige telefonnumre

Hvis det primære telefonnummer er optaget, ringer alarmen videre til backup-nummeret.

 Epilepsi-alarmen er let at bære. Den har samme vægt og størrelse som et armbåndsur. En diskret alarm, som ikke forhindrer nogle bevægelser.

2: Sensoren genkender anfald

Sensoren bæres som et ur. Den registerer kun tonisk-kloniske epileptiske anfald, så fejlalarmer undgås.

 Epi-Care Mobile er den epilepsialarm, der giver flest oplysninger. Den sender alarmkald, og en sms med GPS koordinater, så det er let af finde en person efter et epileptisk anfald.

3: Alarmen ringer automatisk

Alarmen sender også GPS-koordinater, så man hurtigt kan se hvor brugeren er under anfaldet.

 
 Designet til unge og voksne, der lever et aktivt liv, trods epilepsi. Epi-Care mobile installeres som en app på en smartphone, og kan tages med overalt.

En epilepsialarm der er skabt til smartphones

Epi-Care mobile armbåndssensor kommunikerer trådløst med en Android smartphone. Du kan lægge telefonen fra dig, så længe der ikke er længere end 10-15 meter mellem armbåndssensor og telefon. Med Epi-Care mobile er du sikker på at anfald ikke overses, også når du er udenfor. Epi-Care mobile er en af de epilepsialarmer der giver dig allermest bevægelsesfrihed.

App’en kan ringe forskellige numre op i tilfælde af anfald, afhængig af, hvor man befinder sig. Eksempelvis kan Epi-Care mobile ringe til et nummer, når man er hos forældre og et andet, når man er på aflastningsinstitution eller lign.
Epi-Care mobile sender også GPS-koordinater og et kort, så den pårørende lynhurtigt kan se hvor anfaldet sker.

Epi-Care mobile App'en er udviklet til Android telefoner og kan anvendes på de fleste mærker af Android baserede telefoner. Du kan eventuelt bruge din egen telefon. Kontakt dog forhandleren for nærmere oplysninger om egnede telefoner.
Hvis du ikke kan køre app'en på din nuværende telefon, kan vi levere en telefon sammen med Epi-Care mobile sensoren.

 
 Epi-Care mobile er beskyttelse imod Epileptiske anfald, som du kan tage med overalt. Sensoren i armbåndet registerer tonisk-kloniske anfald, og giver automatisk alarm.

App'en advarer, hvis der opstår fejl

Sikkerheden er prioriteret højt med Epi-Care mobile.
App'en sender en sms besked til omsorgspersonens telefon, når armbåndet eller App-telefonen trænger til opladning. Der sendes også sms besked, hvis armbåndet bringes udenfor rækkevidde af App-telefonen. Epi-Care mobile kan indstilles til at give brugeren mulighed for at standse en eventuel falsk alarm før opkald til omsorgspersonen igangsættes.

Epi-Care mobile har som øvrige Epi-Care epilepsialarmer indbygget log, som dokumenterer anfald med dato og tidspunkt. Fra App’en kan en liste med anfaldsdata sendes pr email til pårørende, læge eller lignende.

 
 Vi kan leverer Epi-Care mobile med en smartphone, så du har en telefon dedikeret til at overvåge epileptiske anfald. 

Genkender tonisk-kloniske anfald

Epi-Care mobile er udviklet til at registrere og alarmere i tilfælde af tonisk-kloniske anfald. Armbåndets indbyggede elektronik genkender de karakteristiske sitringer og ryk, der ses i krampeanfald. Alarmen reagerer ikke på stille anfald eller anfald med enkeltstående ryk eller sitring. Epi-Care mobile reagerer ikke på dagligdags bevægelser, som f.eks. at spise, læse, eller sove.   

 
 Fleksibel beskyttelse for mennesker med epilepsi. Armbåndet er let at bruge og vejer ikke mere end et armbåndur

Flytte hjemmefra?

Med Epi-Care mobile er det mere trygt for forældre og den epilepsiramte at flytte hjemmefra. Med funktionen Lokationer i App’en er det muligt at have forskellige opkaldsnumre, afhængig af hvor man befinder sig. F.eks kan man indgive et lokalt alarmnummer på hverdage i egen bolig eller institution, og et andet i weekender f.eks. hos mor og far.
App telefonen finder selv ud af, hvem den skal ringe til afhængig af, hvor den er.

 

 
 Epi-Care mobile, har både et alarmnummer og et backup nummer. Alarmen kan også skifte mellem numre, afhænding af hvor det epileptiske anfald opstår

Medhør under alarmopkald

Ved alarmkald sættes App-telefonen automatisk på medhør. Det betyder at den, der modtager kaldet, kan høre, hvad der sker i umiddelbar nærhed af den epilepsiramte, og eventuelt kan give meddelelse om at hjælp er på vej. Der er kun medhør under alarmkald, ikke under normal drift.

kontakt Danish-Care.jpg

Kontakt os om Epi-Care mobile


Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille Epi-Care mobile?

Jeg vil købe Epi-Care mobile

Kontakt os om Epi-Care mobile


Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille Epi-Care mobile?

Jeg vil købe Epi-Care mobile

Har du spørgsmål til Epi-Care mobile

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål, enten via mail eller telefon. Vi svarer indenfor 24 timer.

Bestillinger

Du kan foretage en bestilling ved at benytte kontaktformularen. Du kan også ringe til 58500565 mellem 08:30 og 16:00 på hverdage.

Du kan se mere om hvordan du bestiller Epi-Care 3000 her 

 
Du kan vores postadresse på vores kontakt-side

Må vi behandle dit spørgsmål? *
Vi kan ikke behandle spørgsmål om din sundhed uden dit samtykke. Vi har tavshedspligt og deler aldrig dine data med andre. Læs mere om vores databeskyttelse her