Baggrund Dia-Care.jpg
Sådan virker Epi-Care 3000.jpg
Baggrund kontakt Dia-Care.jpg
Baggrund Dia-Care.jpg

Dia-Care: Til en sikker hjemmedialyse


Dia-Care er detektere blod- og væskesivning under hæmodialyse.

SCROLL DOWN

Dia-Care: Til en sikker hjemmedialyse


Dia-Care er detektere blod- og væskesivning under hæmodialyse.

Dia-Care

Dia-Care dialyse alarm er en avanceret alarm-enhed, som advarer brugeren hvis der opstår blødning eller lækage fra dialysemaskinen. Alarmen registrerer selv meget små mængder blod, og advarer brugeren med en høj lyd. 
Dia-Care er udviklet til at give hæmodialyse patienten maksimal sikkerhed, både ved hjemmedialyse og på afdelinger med begrænset tilsyn fra plejepersonale.

Sådan virker Epi-Care 3000.jpg

Sådan virker Dia-Care


Dia-Care er et sikkerhedssystem for patienter, som gennemgår hæmodialyse behandling i private hjem, på dialysecentre eller lignende.

Sådan virker Dia-Care


Dia-Care er et sikkerhedssystem for patienter, som gennemgår hæmodialyse behandling i private hjem, på dialysecentre eller lignende.

 Dia-Care gør det sikkert for nyrepatienter at foretage hjemmedialyse, eller dialyse uden opsyn

1: Sensoren fastgøres over dialysenålen

Sensoren er et stykke stof med indsyede metaltråde, der måler og registerer blødninger. 

 Dia-Care er udviklet produceret i Danmark, med skarpe krav til kvalitet og sikkerhed

2: Sensorerne overvåger om der opstår blødninger

Sensorerne i stoffet måler om der opstår blødninger. Alarmen kan indstilles, så sved ikke skaber fejlalarmer.

 Dia-Care har en tydelig alarmtone, så at også nyrepatienter der modtager dialyse under søvn, kan vækkes hvis der opstår blødninger.

3: Dia-Care alarmerer med en høj lyd

Dia-Care alarmerer så højlydt, at alarmen effektivt vækker dem der sover under dialyse. 

 
 Udviklet til en sikker hjemmedialyse for nyrepatienter, der foretager dialyse i eget hjem eller i afdelinger med begrænset opsyn.

Udviklet til hjemmedialyse

Dialyse foretages oftest på hospital, men visse patienter kan selv foretage dialysen i eget hjem og uden opsyn fra sygeplejersker. 
Hjemme-hæmodialyse giver patienter mange fordele, herunder en mere skånsom dialyse og øget fleksibilitet i hverdagen. Dia-Care er udviklet til at give tryghed under dialyse i hjemmet, og på afdelinger med begrænset plejepersonale. Med Dia-Care er hjemmedialyse sikker, både om dagen og mens du sover.

 
 Det er muligt at justerer følsomheden på Dia-Care

Let at tilpasse dine behov

Dia-Care kan tilpasses til den form for dialyse som brugeren foretrækker. Der kan tilsluttes en gulvsensor til Dia-Care, der kan registrere en lækage fra dialysemaskinens slanger eller fra selve dialysemaskinen.

På Dia-Care er det muligt at justere fugt følsomheden, og dermed angive hvor meget fugt der skal til for at udløse en alarm. På den måde kan det undgås at f.eks. sved giver fejlalarmer.

Dia-Care kan også bruges under søvn. Det armbånd der holder sensorerne, er designet til at beskytte nålene i tilfælde af, at man vender sig i søvne eller lignende. Alarmen kan let placeres på et sengebord. 

 
 Dia-Care er CE-mærket og lever op til europæisk standart

Certificeret og sikkert

Dia-Care er udviklet i samarbejde med Roskilde Sygehus. Alarmen produceres og testes i henhold til de europæiske direktiver for medicinsk udstyr, og er CE mærket. Det giver en sikker og gennemtestet alarm.

Dia-Care vil under opstart automatisk udføre en række tests, for at sikre at apparatet fungerer og er tilsluttet korrekt, samt at manchetsensoren er fuldt funktionsdygtig.
Skulle der opstå strømsvigt vil driften opretholdes de første 8 sekunder, samtidig med at Dia-Care vil afgive en høj alarmtone, som i tilfælde af søvn, kan vække brugeren. Dia-Care kan sættes på pause, når en nål skal skiftes, for derefter at genoptage overvågningen igen senere.

Dia-Care har ligeledes en automatisk indbygget log funktion. Log funktionen gemmer de tidspunkter, hvor Dia-Care går i alarm. Herved kan Dia-Care dokumentere det nøjagtige tidspunkt, for hvornår en blødning har fundet sted.

Baggrund kontakt Dia-Care.jpg

Kontakt os om Dia-Care


Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille Dia-Care?

Jeg vil købe Dia-Care

Kontakt os om Dia-Care


Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille Dia-Care?

Jeg vil købe Dia-Care

Har du spørgsmål til Dia-Care

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål, enten via mail eller telefon. Vi svarer indenfor 24 timer.

Bestillinger

Du kan foretage en bestilling ved at benytte kontaktformularen. Du kan også ringe til 58500565 mellem 08:30 og 16:00 på hverdage.

 
Du kan vores postadresse på vores kontakt-side

Må vi behandle dit spørgsmål? *
Vi kan ikke behandle spørgsmål om din sundhed uden dit samtykke. Vi har tavshedspligt og deler aldrig dine data med andre. Læs mere om vores databeskyttelse her