Epi-Care free_7.jpg
Sådan virker Epi-Care 3000.jpg
kontakt Danish-Care.jpg
Epi-Care free_7.jpg

Epi-Care free: Epilepsi-alarm i et armbånd


Epi-Care free er en klinisk testet epilepsialarm der overvåger tonisk-kloniske epileptiske anfald.

Se videoen om Epi-Care free

SCROLL DOWN

Epi-Care free: Epilepsi-alarm i et armbånd


Epi-Care free er en klinisk testet epilepsialarm der overvåger tonisk-kloniske epileptiske anfald.

Se videoen om Epi-Care free

Epi-Care free

Epi-Care free overvåger epileptiske anfald på en enkel, sikker og hensigtsmæssig måde.

Epi-Care free består af en lille sensor, der bæres om håndleddet ligesom et ur. Sensoren sender data om armens bevægelser til selve alarmen, der konstant analyserer musklernes bevægelserne. Når alarmen registrerer et tonisk-klonisk epileptisk anfald, sender den straks et alarmkald. Alarmen kan sendes til telefoner, personsøgere, og en lang række GSM-baserede kommunikationssystemer.

Din lokale Kommune kan i nogle tilfælde bevilge en alarm som et hjælpemiddel efter servicelovens §112. Læs mere om bevilling af hjælpemidler her

Alarmen kan både bruges om dagen og under søvn. Bemærk at Epi-Care free kun registrerer tonisk-kloniske epileptiske anfald. Vi har skrevet mere om hvordan vores alarmer genkender tonisk-kloniske anfald her.

 

Brugererfaringer:
Epi-Care free på Landsbyen Sølund

Sanne Marie Lorentzen bor på Sølund, og får ofte epilepsianfald. Hun bruger derfor Epi-Care free epilepsialarm, så hendes primære person Lisbeth altid vil få en alarm, hvis hun skulle få et anfald.
— Uddrag fra videoen

Denne video viser, hvordan Epi-Care free bliver brugt på Danmarks største bosted for handicappede: Landsbyen Sølund.

Sådan virker Epi-Care 3000.jpg

Sådan virker Epi-Care free


Epi-Care free mindsker risikoen for uopdagede tonisk-kloniske anfald

Sådan virker Epi-Care free


Epi-Care free mindsker risikoen for uopdagede tonisk-kloniske anfald

 

Video: Se hvordan Epi-Care free virker

Epi-Care free er en bærbar epilepsi-alarm, der registrer tonisk-kloniske anfald. Det er en enkel, let og trådløs måde at undgå uopdagede epilepsi-anfald
 

 
 Det er slut med at monterer epilepsialarmer på senge. Epi-Care free kan overvåge epileptiske anfald dag og nat, alt sammen med samme armbånd.

Enkel at bruge

Epi-Care free er enkel at betjene. Tag armbåndet på, tænd for bordapparatet og alarmen virker.
Det tager ca. 1 time at oplade Epi-Care free, derefter holder armbåndet strøm i et døgn. Vi anbefaler at opladningen, sker når brugeren ikke er alene, f.eks. under morgen- eller aftensmaden.

Det er også nemt at føre dagbog over anfald med Epi-Care free. I bordapparatet er der en log med tidspunkt og dato for alarmer mv.

 
 Epi-Care free er klinisk testet og benyttes på førende institutioner, blandt andet Epilepsihospitalet Filadelfia i Dianalund. 

Genkender tonisk-kloniske anfald

Armbåndets indbyggede elektronik genkender de karakteristiske kramper, der opstår ved et tonisk-kloniske epileptisk anfald. Epi-Care free reagerer ikke på dagligdags bevægelser, som f.eks. at spise, læse, eller sove.
Det tonisk-kloniske anfald er et epileptisk krampeanfald, der starter med en pludseligt stivhed af kroppens muskler. Denne fase efterfølges af den kloniske fase, hvor der er rytmiske trækninger og rykninger i arme og ben. Vi har skrevet en artikel der beskriver anfaldet, og giver en række nyttige links

 
 Der er klart videnskabeligt bevis for at Epi-Care free er et effektivt hjælpemiddel, som registerer og genkender tonisk-kloniske anfald, også kendt som Grand mal.

Klinisk testet

Epi-Care free er klinisk testet af Epilepsihospitalet Filadelfia, Rigshospitalet og det tyske Epilepsihospital Bethel i Bielefeld. På baggrund af den kliniske test fastslår lægerne, at epilepsialarmen er et vigtigt hjælpemiddel til mennesker med tonisk-kloniske anfald. Epi-Care free er testet på voksne og større børn.

Læs mere om afprøvningen, som er offentliggjort i det internationale tidsskrift Epilepsia. (På engelsk)

Hvis du gerne vil have overblik over den kliniske test på 5 minutter, har vi skrevet en dansk artikel om resultaterne og forskningen her.

 
 Epi-Care free kan lede alarmkaldet til en personsøger, eller en telefon. Epi-Care kan alarmer over det meste GSM-baserede kommunikationsudstyr. Kontakt Danish Care Technology, og spørg os om jeres udstyr kan benyttes.

Kan ringe til telefon

Udover den indbyggede alarm, kan Epi-Care free også indstilles til at ringe til en telefon. Det eneste det kræver er, at der indsættes et SIM-kort. Numret indtastes direkte på Epi-Care free. Epi-Care free kan sende alarmer til langt det meste GSM-baserede telekommunikation.
Kontakt os og hør om Epi-Care free kan alarmere gennem dit lokale tele-udstyr, eller arbejdstelefon.

 
 Epi-Care free er designet til dem der bor på bosted, har eget værelse, eller bor i eget lejlighed. Rækkevidden er tilpasset en almindelig bolig.

Leveres med 20 meters rækkevidde

Armbånd og bordapparat er forbundet trådløst med op til 20 meters rækkevidde. Derudover kan Epi-Care free tilkobles en såkaldt repeater, som kan fordoble rækkevidden.
Hvis der er behov for en endnu længere rækkevidde, så kontakt Danish Care Technology for en løsning, eller se epilepsialarmen Epi-Care mobile som du kan have med overalt.

 
Spørgsmål til Danish care-kopi.png

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Valget af en epilepsialarm er en vigtigt beslutning. Vi vil gerne hjælpe dig, med at vælge den alarm der passer bedst til dig og din familie.

Danish Care Technology er klar til at rådgive dig. Skriv en mail med dit spørgsmål, eller ring til os på telefon 58500565.

Almindelige spørgsmål: Epi-Care free

Er Epi-Care free vandtæt?
Epi-Care free fremstillet i 2018 og fremefter er IP35 certificeret, og kan tåle håndvask og brusebad.. Men sensoren kan ikke tåle at blive sænket under vand i længere tid, som ved svømning. Epi-Care free fremstillet før 2018 kan ikke tages med i bad.

Kræver Epi-Care free et SIM-kort?
Epi-Care free kræver et SIM-kort for at kunne ringe op til telefoner, eller lignende GSM-baserede kommunikationssystemer. Simkortet følger ikke med.

Hvad sker der ved strømafbrydelse?
Epi-Care free har ikke batteri, men får strøm direkte fra stikkontakten. Ved strømafbrydelse, vil apparatet benytte sit reservebatteri til at sende et alarmkald inden det slukkes.

Bliver anfald registeret i en log?
Epi-Care free opretter rapporter om alle målte anfald. Rapporterne indeholder information om rapporttype, start og sluttidspunkt samt følsomhed.

Download manualen til Epi-Care free

kontakt Danish-Care.jpg

Kontakt os om Epi-Care free


Kontakt os for at bestille Epi-Care free, eller udfyld formularen herunder

Jeg vil købe Epi-Care free

Kontakt os om Epi-Care free


Kontakt os for at bestille Epi-Care free, eller udfyld formularen herunder

Jeg vil købe Epi-Care free

Har du spørgsmål til Epi-Care free

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål, enten via mail eller telefon. Vi svarer indenfor 24 timer.

Bestillinger

Du kan foretage en bestilling ved at benytte kontaktformularen. Du kan også ringe til 58500565 mellem 08:30 og 16:00 på hverdage.

Du kan se mere om hvordan du bestiller Epi-Care 3000 her 
 
Du kan se vores postadresse på vores kontakt-side.

Må vi behandle dit spørgsmål? *
Vi kan ikke behandle spørgsmål om din sundhed uden dit samtykke. Vi har tavshedspligt og deler aldrig dine data med andre. Læs mere om vores databeskyttelse her