Du kan tage epilepsi-alarmen med i bad

 
 
Epi-Care epilepsialarm vandtæt test.jpg

Epi-Care er IP35 Certificeret

Vores test-metoder er ret simple. En bunke sensorer "udsættes" for et 15 minutter langt brusebad, hjemme på chefens badeværelset.

Vi er glade for at kunne fortælle, at fra maj 2018 og fremover, leveres Epi-Care free og Epi-Care mobile som standart med en IP35 certificeret sensor. Det betyder at sensoren kan holde til vandstråler fra alle sider - altså - du kan tage Epi-Care free og Epi-Care mobile med i brusebad.

Fra vores brugere har der været et ønske om en IP35 certificering. Man er sårbar overfor tonisk-kloniske epileptiske anfald, når man er i bad. Dels fordi man ofte er alene, dels fordi de hårde fliser og kanter på badeværelset, gør det til et farligt sted at besvime.

IP35 er tilpasset brusebade. Du vil ikke kunne nedsænke Epi-Care i vand i længere tid. Sensoren er således ikke designet til f.eks. svømning, dykning og lignende.

Hvis du ejer en Epi-Care free eller Epi-Care mobile fra før maj 2018, kan du ikke tage den med i brusebad, men du kan godt beholde den på under almindelig håndvask.